Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan køre med en knæalloplastik

  Knæalloplastik er en operation er for knæ , der er alvorligt beskadiget. Normalt denne skade sker gennem mange års brug og gentagne skade . Mens erstatte et knæ vil lindre smerter og ubehag , så du en større vifte af bevægelse og aktivitet , kan din læge anbefale , at du ikke længere deltage i omfattende høj-import sportsgrene . Hvis du ønsker at fortsætte med at løbe efter en knæalloplastik , bør du ændre forskellige faktorer såsom den overflade, hvorpå du kører , afstanden og selv dine sko , for at reducere konsekvenserne af at køre på dit knæ .

Du skal bruge:
Slagfast løbesko
. Løbebånd .


1 .
Run for kortere afstande . Selv hvis du var en langdistanceløber , før du havde din knæalloplastik , skal du reducere dit afstand efter operationen . Fordi materialet , hvorfra knæalloplastik , er lavere holdbart end vævet i en sund knæ , skal du reducere mængden af stress på knæet udskiftning . Derfor markant reducere din kilometertal efter operationen .
2 .
Skift din løbesko til en sko , der er designet til kraftige stød. De fleste løbesko mærker kommer i forskellige stilarter , der er egnet til forskellige typer af løb og løbere . En sko designet med høj dæmpning funktioner vil mindske konsekvenserne af at køre på dit knæ .
3 .
Kør på et løbebånd i stedet for vejen . Løb på et løbebånd puder nogle af konsekvenserne for knæ og led .

gode råd og advarsler


 • Selvom det ikke er nøjagtig de samme som at køre , og som udøver på en elliptisk træner kan give dig de samme sundhedsmæssige fordele uden alvorlige konsekvenserne af at køre . En af de sværeste ting for en erfaren løber gøre, er at standse Men hvis din læge foreslår du træner kun med ringe eller-nej-virkninger, som uddannelsen , kan ellipsetræneren opfylde disse krav og giver samtidig en intens kardiovaskulær træning.
 • Running efter knæalloplastik er som regel ikke er anbefalet af læger , fordi enhver slagfast sporten kan medføre, at nye knæ svær stress . Spørg din læge før du starter en kørende rutine efter operationen . Hertil kommer , må du ikke forsøge at løbe efter din knæalloplastik før du udfylder den fulde , nødvendige fysiske terapi for rehabilitering af knæet efter operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------