Position: sygdoms > kræft >

hvad man kan forvente efter en hofte udskiftning

   Hip udskiftning kirurgi er gjort for at erstatte hofteskålen med en kunstig , enten på grund af skade eller smerter fra forringelse af leddet. Du kan forvente din genrejsning hofteledsalloplastik at tage mange måneder og ofte op til et år

Post-Op Recovery

Efter din operation vil du blive flyttet til en post-operativ opvågningsstuen til observation i et par timer. Hvis alt går godt , vil du blive flyttet til din hospitalet værelse .

For de første 24 timer efter operationen , kan du have en speciel pude mellem dine ben , der holder dine ben fra hinanden . Puden og hofter holdes på plads af kroppen tape for at forhindre din hofte i at bevæge sig . Du vil have et kateter i stedet for at fange din urin .

Overvejelser

Inden for en dag eller to din opsving sygeplejersker vil få dig op og gå rundt ved hjælp af en rollator .

Dit ophold på sygehuset skulle vare fra 3 til 7 dage . Når du går hjem , skal du nogen til at tage sig af dig døgnet rundt i et par uger .

almindelige bivirkninger

Blodpropper i benene og hoften er en fælles begivenhed efter hofte udskiftning kirurgi . For at forhindre koagulation du måske brug for at bære tykke elastiske strømper og tage medicin . Tegn på blodpropper er smerter eller hævelse i din kalv , fod , lår eller hofte .

alvorlige bivirkning

Alvorlig ledinfektion forekommer hos færre end 2 procent af de patienter, der får en ny hofte , ifølge den amerikanske Academy of Ortopædiske Surgeons .

Recovery

Forvent at gå til fysioterapi i mange måneder efter din operation . Derhjemme kan du føler sig i stand til at gøre dit daglige gøremål i ca 6 uger. Din læge vil bede dig om at gøre en masse gå til nyttiggørelse hurtigere .

Long Term Effects

Efter hofteledsalloplastik vil du blive rådgivet af din læge til at undgå stor effekt øvelser og sportsgrene såsom jogging eller aerobic for resten af dit liv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------