Position: sygdoms > kræft >

adfærdsændringer er nødvendige for at tabe med lap band kirurgi

   Den Lap-Band kirurg steder et band rundt om toppen af maven til at skabe en mindre pose . Det har en ballon knyttet til det , med en adgang port under huden , som kan være fyldt med væske for at justere posen størrelse

Band Beskyttelse

Stop spise , når du er fuld . Over at spise , kulsyreholdige drikkevarer og gentagne opkastninger kan medføre bandet til at glide .

Måltider

Plan lille volumen måltider som posen kan holde kun omkring en kop mad . Planlæg dine måltider med mindst 20 til 30 gram protein . Du skal have mindst 60 gram protein dagligt for et godt helbred . Forbruge 25 til 30 gram hvert måltid hjælpe med at kontrollere sult . Højt proteinindhold drinks give mængde med lav volumen .

spise

Klip din mad i små bidder og tygge grundigt for at forhindre mad at sidde fast . Spis måltider i løbet af 15 minutter. Forlænge ædetiden giver dig mulighed for at spise for meget , fordi maden forlader posen i den største del af maven .

Liquid Control

Du må ikke drikke med eller i mindst en time efter måltiderne . Drikke hjælper flytte mad ud af posen, hurtigt , så du kan fortsætte med at spise .

Band Udfylder

Få faste band fylder indtil du er i stand til at spise mindst fire , men ikke mere end otte ounce i ¨¦t måltid .

Motion

Øvelse mindst 3 gange om ugen for at øge stofskiftet og brænde kalorier .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------