Position: sygdoms > kræft >

hvor lang tid tager det en akillessene at helbrede ?

  

Funktion af Achillessenen

Den akillessenen er forbindelsen mellem hæl , og musklerne i underbenet , som kaldes lægmuskler . Som du måske ved, den mest magtfulde store muskel gruppe er benmusklerne . På den anden side , de tykkeste , og den stærkeste senen er akillessenen . Din akillessene er underlagt spænding , og arbejdsbelastning , der er op til 3-12 gange en persons hele kroppen vægt, når sprint , og skubbe væk , som er afhængig af den hastighed , skridtlængde , terræn og yderligere vægt. Hvis Achillessenen er bristet eller såret , så kirurgi kan der gøres for at afhjælpe problemet , og det kan tage lang tid at helbrede .

typer af operationer for achillessenen

Når der er en skade på Achilles senen , behandlingen er afhængig af, hvor alvorlig skaden er . Andre skader kan kun kræve casting , men i nogle tilfælde er operation nødvendig for at fremskynde helbredelse . Der er to store kirurgiske valg især på en alvorlig akillessene skade som seneruptur : åben kirurgi eller den perkutane kirurgi . Åben kirurgi sker gennem en enkelt stor indsnit på bagsiden af benet . Den bristet senen er så syet sammen igen . Den perkutane kirurgi involverer flere små snit i stedet for den typiske store indsnit . Senen er derefter syet sammen igen .

Længden af tid for healing

Når skaden er ikke rigtig , at alvorlige , og behandles på en ikke-operative måde anvendelsen af stemmer er påkrævet , indtil heling af skaden er sikret . Den helbredende tid er afhængig af sværhedsgraden af skaden , og det er ofte variabel . Ifølge WebMD. com , kan det tage mellem seks til tolv måneder før Achillessenen er fuldstændig helet.

Hvad sker der efter operationen

Efter operationen vil patienten skulle bære en boot , for at holde foden intakt . Det er vigtigt, at du hvile , og gøre muskelstyrkning øvelser samt fysioterapi og is komprimerer på området for skaden . Du skal muligvis være helt immobiliseret med henblik på at opnå fuldstændig genopretning fra skaden .

Advarsel

Efter operationen EMedicineHealth . com siger , kommer med mange risici , såsom infektioner , blodpropper , ardannelse og endda nerveskade .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------