Position: sygdoms > kræft >

huden graft procedure for et lille sår

   Et skind transplantat er det kirurgiske indgreb , der indebærer fjernelse af sund hud til at dække manglende eller beskadiget hud , der er brændt eller indeholder et sår , der er ikke-healing . En hud graft procedure for et lille sår kan blive nødvendige for at beskytte kroppen fra skadelige bakterier , væsketab og virus , der kan gå gennem en uhelede sår . Hud , der anvendes til hudtransplantation kommer som regel fra patientens overarm , inderlåret , balder eller ben , men kan også komme fra et dyr eller syntetisk væv

Procedure

Huden graft Proceduren begynder med rengøring af dit lille sår med en saltopløsning for at fjerne eventuelle døde hud , der kan forhindre podning fra healing succes . Lægen bliver nødt til at ophøre med blodgennemstrømning i din sår ved at indsprøjte et lægemiddel , der vil få blodkarrene til at snøre eller ved at anvende pres . At afgøre, hvor meget hud er nødvendig for at blive podet , vil hun måle størrelsen af såret . Lægen vil spore mønsteret på såret , og vil derefter skitsere det over det sted , hvor den sunde hud vil blive fjernet . Du vil få en lokal bedøvelse direkte til området for at følelsesløse det , og lægen vil bruge et instrument , der skærer tynde skiver af hudvæv kaldes en dermatom til at udføre en split-tykkelse graft . Dette indebærer at fjerne det øverste lag af din hud sammen med en del af den midterste lag fra donation stedet for din krop til at dække såret og podekvisten vil blive holdt på plads af klammer eller suturer . En bandage vil blive anvendt til både det område på kroppen , hvor huden er doneret samt den nyligt podede område, dækker de små sår .

Recovery

Du skal følge lægens anvisninger for pleje af huden graft at sikre dens succes og healing . Vær sikker på at bandage det ordentligt for , hvor lang tid der kræves , som normalt op til to uger, og du bør undgå enhver aktiviteter, der vil strække graft eller forårsage nogen traumer at forekomme, til den . Du ønsker ikke at forstyrre processen med den nye blodkar vokser ind i din oversat hud , der forekommer inden for 36 timer efter proceduren. Sørg for, at de podede hudområdet holdes rent og tørt , og ikke udsættes for langvarig sollys . Tjek hjemmesiden for at se, at det er healing , og kontakt din læge, hvis du bemærker nogen tegn på infektion , hævelse , rødme , overdreven blødning eller udledning , og hvis du oplever feber , tiltagende smerter , svimmelhed eller kvalme .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------